Tre unga spelare klara
Publicerades 4 maj 2019, klockan 08:30 av KRIF Hockey
thumb_2560 (1)

Ludwig Wistén | Foto: Växjö Lakers

Lagbygget för säsong 19/20 börjar ta form och idag kan KRIF presenterar hela tre stycken nyförvärv.

Det rör sig om forwarden Christoffer Björk, 19, som just nu spelar slutspel i USHL med Fargo Forceo och som har ett förflutet i Luleås organisation. Snabba forwarden Ludwig Wistén, 21, som förra säsongen spelade i Borlänge HF. Han är även noterad för ett antal matcher med Växjö Lakers i SHL och har spelat med Västerviks IK i allsvenskan. Forwarden Jacob Hallberg, 19, som kommer från spel med Malmö Redhaws J20 SuperElit, och har även fått prova på ett antal matcher i SHL med Malmö Redhawks.

Sportchef Tobbe Karlsson om spelarna:

Christoffer Björk
– En center med ett bra spelsinne. Samtidigt är det en bra skridskoåkare, vilket är viktigt i dagens hockey. Har gått den hårda skolan i Luleå-hockey. Vet vad det innebär att ta nästa kliv. Är just nu över på andra sidan och spelar slutspelshockey.

Ludwig Wistén
– En forward med hög fart. Han är målfarlig och har gjort 6 matcher med Växjö i SHL, även gjort matcher i allsvenskan med Västervik. Senaste klubb var Borlänge. Tror mycket på honom eftersom jag sett honom en del.

Jacob Hallberg
– Hårt arbetande forward med ett bra skott. Har i stora delar tränat med Malmös a-lag och varit en ledande spelare i SuperElitlaget. Haft en bra dialog med Malmö kring Jacob.

– I övrigt tittar jag efter spelare med rutin, säger Tobbe Karlsson.

Välkomna Christoffer, Ludwig och Jacob till KRIF!