Säsongens viktigaste match!
Publicerades 14 mars 2019, klockan 18:23 av KRIF Hockey

challe-franzen
Fredag 15 mars kl 19.00 gästar Tranås Soft Center Arena!

Playoff 3 mot Hockeyallsvenskan
Upplägget är enkelt inför fredagens match. Vinner KRIF mot Tranås 15/3 blir det en direkt avgörande match dagen efter på lördag 16/3 kl 16.00. Vinnaren där är klara för Kvalserien. Förlorar KRIF fredagens match är säsongen över.

Matchen börjar kl 19.00 och arenan öppnar redan kl. 18.00. Kom i tid och köp gärna era biljetter innan matchen för att undvika köer, samma pris som i entrén. Sittplatserna börjar ta slut så förköp din biljett direkt om du vill ha en sittplats, annars finns det gott om ståplatser krifhockey.ebiljett.nu

Priset för familjepaketet är endast 340 kr, 4 biljetter ingår i paketet. Max 2 vuxna per paket. Priserna gäller barn upp till 12 år.

Tränare Charles Franzén inför matchen:

Tung förlust senast mot Tranås, där ni började helt klart bäst och det såg väldigt lovande ut efter första perioden. Men i andra perioden kändes det som ni gick från er game plan och tappade stora delar av försvarsarbetet, din syn på matchen?
– Vi starta matchen som du säger bra. Skulle kanske haft något mål till i andra, men så får de en bra start med mål tidigt. Det gav dem energi samt att vi sjönk i vårat spel. I tredje får det ett mål som känns som Malm stoppar varje dag annars, sen blir det att jaga för att göra mål. Endel chanser har vi med.

Nu är det vinna eller försvinna som gäller om säsongen ej ska ta slut på fredag, vad har ni pratat om inför matchen?
– Vi har pratat om vad vi ska göra. Inte älta vad som hänt. Det gäller skaka av sig och gå vidare och vinna med kniven mot strupen.

Några förändringar i truppen och vem ställer ni i mål?
– Det kan bli någon förändring men inget klart ännu. Vem som står får alla se som kommer och tittar.

STÖD LAGET PÅ PLATS – NU FÖRLÄNGER VI SÄSONGEN!

Hockey ses bäst live men kan ni ej ta er till arenan sänds matchen även på nätet.