Playoff 2 mot Hockeyallsvenskan KRIF – Boden
Publicerades 6 mars 2018, klockan 21:43 av KRIF Hockey

KRIFvsBODEN
KRIF Hockey är klara för playoff 2 mot Hockeyallsvenskan efter vinst i två matcher mot Köping. Nu väntar tufft motstånd i överraskningslaget Boden i bäst av tre matcher. Som dessutom innebär en långresa till Norrland.

Upplägget i Playoff 2 är det samma som i Playoff 1. KRIF möte på torsdag 8 mars Boden på bortaplan och spelar sedan returmatch hemma i Soft Center Arena, lördag 10 mars kl 16.00. En eventuell tredjematch spelas på söndag 11 mars kl 16.00. Bäst av tre matcher gäller. Vinnaren avancerar vidare till Playoff 2, förlorararen har spelat färdigt för säsongen.

Vi samlar nu alla krafter och visar att vi kan klara av denna utmaningen som vi har! Vi kör därför kampanjen ”Hockeyfest i Soft Center Arena” på lördag och eventuellt söndag.

Hjälp oss att sälja företagsbiljetter och locka storpublik på ”Hockeyfesten” ta med vänner och bekanta fyll Soft Center Arena med KRIF-supportrar och gör denna helg minnesvärd! Ett stort tack till de företag som anslutit sig till ”Hockeyfesten” och till alla andra som engagerat sig i Bodenresan inte minst WA och KRIF-spelarna som betalar en del av sin resa.

Hockeyfest i Soft Center Arena lördagen 10-11/3 kl 16.00. KRIF Hockey tampas om en plats i kvalserien till Allsvenskan
och behöver ert stöd till Norrlandsresorna! Du som företagare, bjud dina anställda på hockeyfest sittplatsbiljetter till resterande, Playoff matcher om en eventuell Allsvenskans kvalserie. Swisha gärna en slant till ”reskassan” som White Angels anordnar.

Du betalar 5000:- för fem biljetter som gäller Playoff och Kvalserien
Du betalar 10000:- för 12 biljetter som gäller Playoff och Kvalserien

Swish: 1233384765
Plusgiro: 696786-3

Du kan även maila in din beställingen till kansliet kansli@krifhockey.se
Du kan naturligtvis även få faktura på ditt insatta belopp!

KRIF:s styrelse vill åter igen passa på att tacka alla företag och supportrar för engagemanget kring Bodenresan. Hjälp laget att förlänga säsongen och ta sig till Playoff 3, Alla till hallen nu på lördag!

Köp din biljett här: http://biljett.krifhockey.se