Inför KRIF – Kristianstad
Publicerades 24 januari 2019, klockan 20:12 av KRIF Hockey

enkronan2019
Välkommen till årets hockeyfest i Soft Center Arena!

Fredag 25 januari gästar Kristianstad arenan och det är upplagt för en sevärd toppmatch! Hjälp oss fylla arenan, bjud med vänner och bekanta och heja fram laget till nya poäng. Nu visar vi att KRIF är hela stadens lag!

Matchstart kl 19.00. Arenan öppnar redan kl 17.30.

Enkronan är en viktig produkt för KRIF Hockey där företag och privatpersoner kan bidrar med 50 öre, 1 kr eller 3 kr per åskådare. Fördelen med Enkronan är att det är en relativt liten insats för sponsorn, men ger ett mycket stort bidrag till klubben!

I år arrangeras Enkronan i samband med KRIF-helgen 25-27 januari. Enkronansmatchen mot Kristianstads IK spelas 25/1 kl 19.00. Målet med Enkronan är att skapa bättre ekonomiska förutsättningar för att kunna utveckla hela föreningen från Hockeyskolan till A-lagsverksamhet. Tillsammans kan vi skapa en gemensam kraft. Litet som stort bidrag är viktigt. Vi hoppas på folkfest och ett stort engagemang från våra partners att medverka. Vårt mål är 150 företag som deltar. Kom igen alla KRIF:are!

Anmäl dig eller ditt företag till Enkronan via forumläret här:
http://www.krifhockey.se/marknad/enkronan

Vi har även en familjeläktare med paketpris på sittplatser.
Priset för familjepaketet är endast 280 kr, 4 biljetter ingår i paketet. Max 2 vuxna per paket. Priserna gäller barn upp till 12 år.

Kom i tid och köp gärna era biljetter innan matchen för att undvika köer, samma pris som i entrén. biljett.krifhockey.se

Tränare Charles Franzén inför matchen:

Viktig seger senast på bortaplan mot Mariestad där ni tidigt hade ledningen i matchen men bjöd in dem i andra och avgjorde sedan i tredje, din analys?
– Bra start med focus. Synd att vi slappnade av med en minut kvar och gav dem 1-3. Andra sådär från vår sida. Däremot starka i sista och stängde matchen.

Nu väntar toppmöte och derby mot Kristianstad som brukar bli väldigt spännande och tempofyllda matcher. Vad krävs för seger?
– Som alltid ett lagarbete samt bra box- och powerplay.

Läget i truppen i övrigt?
– Samma trupp som sist. Albin borta denna vecka och nästa. Hirsch är på g snart.

Enkronasmatch och vi hoppas på publikfest. Varför ska man ta sig till hallen denna kväll?
– För att det är en bra match. Mycket känslor och en sexpoängsmatch. Tror att det blir en go inramning med mycket publik.

STÖD LAGET PÅ PLATS – ALLTID OAVSETT!

Hockey ses bäst live men kan ni ej ta er till arenan sänds matchen även på nätet.