Gott Nytt År!
Publicerades 31 december 2017, klockan 15:25 av KRIF Hockey

3K4A3288
Gott Nytt År önskar KRIF Hockeys styrelse!

Först vill vi tacka alla sponsorer/samarbetspartners, ledare, funktionärer, spelare både Junior-, Ungdomslag och A-lag för att vi har haft nöjet att följa KRIF Hockeys framgångar på alla nivåer, ni gör alla ett fantastiskt jobb. A-laget i Allettan efter en förstaplats i Hockeyettan Södra inte illa, ska bli spännande att följa laget som vi hoppas kunna göra ända in på vårkanten. Ungdom 02/03-laget spelar om en plats i nästa års Elitserie, smaka på det! Övriga U- och J-lag gör bra ifrån sig i alla sina serier och cuper, härligt.

Vad sysslar vi med då?
Tillsammans med valberedning och Framtidsgruppen jobbar vi på en för KRIF Hockeys framtid större och mer strukturerad Styrelse samt Ungdoms och funktionärsorganisation. Det är något som vi måste göra för att gå in i ett nytt skede för att utveckla KRIF Hockey. Som ni kanske kommer ihåg påbörjade vi denna säsongen med årsmöte i slutet av augusti, det vill vi inte upprepa. Vi har nu alla möjligheter att skapa ett KRIF Hockey för framtiden, men det krävs att alla vi KRIF:are sträva åt samma mål. Ekonomi i balans är ett måste för att få trygghet för alla i föreningen!

Vad kan du då göra för insats i jakten på 600 tusen, det finns många små saker som alla kan bidra med. Hjälpa till så att alla ICA MAXI-lotterna blir sålda, lösa medlemskap i KRIF Hockey, gå med i KRIF-Lyftet kom på matcherna och ta med dig en vän. Bidra med en slant till WA:s insamling till reskassan. KRIF-Dagen med Enkronan, storlek på bidrag bestämmer du helt själv. Tillsammans kan vi bygga ett starkare KRIF Hockey.

2 matcher – 2 dagar!
Nästa hemmamatch spelas mot gästande topplaget Vimmerby söndag 7/1kl 16.00 och dagen efter är det ny match mot Valbo måndag 8/1 kl 19.00. Wiktor Olssons Chark & gårdsbutik bjuder alla Ungdomsspelare och U-ledare i Matchtröjor på hemmagjord korv med bröd under matchen mot Valbo.

Köper era biljetter online och undvik köer, KÖP BILJETT ››

KRIF Hockeys styrelse
Björn Birgersson

ICA-lotteri