Förändringar i sportorganisationen
Publicerades 1 april 2019, klockan 21:13 av KRIF Hockey

mickejohansson
KRIF Hockeys sportchef Micke Johansson väljer att inte förlänga sitt kontrakt över nästa säsong.

Efter åtta säsonger väljer nu KRIF:s sportchef Micke Johansson att lämna KRIF Hockey. Micke Johansson har i sin roll som sportchef lyft KRIF:s sportsliga framgångar till helt nya nivåer jämfört med tidigare. Micke som även har en civil karriär utanför KRIF väljer nu att fokusera på den fullt ut.

– Jag är stolt över att fått vara med att ta KRIF från bakgårdshockeyn till att bli en av Sveriges 30 bästa klubbar, säger Micke Johansson till Blekingesporten.

Vi från KRIF Hockey är oerhört tacksamma för det fantastiska arbete som Micke har bidragit med till KRIF och önskar Micke stort lycka till i framtiden.

Även KRIF:s assisterande tränare Jocke Andersson väljer att lämna KRIF för nya utmaningar då han nu får möjligheten att vara huvudtränare för ett div 1-lag till nästa säsong. Vi tackar Jocke för hans fina insatser i Krif Hockey under 3 säsonger och önskar även Jocke stort lycka till med sitt nya uppdrag.

– Det har varit en spännande och utvecklande miljö att jobba i och jag har fått äran att få vara i en av Hockeyettans bästa sportsliga verksamheter, säger Jocke Andersson.

Arbetet med att ersätta såväl Micke som Jocke pågår och vi räknar med att inom en snar framtid kunna presentera deras ersättare.

 

KRIF Hockey
Alltid Oavsett

Conny Berg, ordförande