KRIF Försäsongsevent!
Publicerades 5 maj 2019, klockan 19:07 av Fredrik Johnsson

Vi vill börja med att tacka alla KRIF:are till de fantastiska insatser som vi tillsammans har åstadkommit under säsongen på eventsidan!

Under den gångna säsongen har vi lyft EVENTEN i Soft Center Arena till helt nya nivåer!

Det är tack vare ert engagemang som funktionärer på alla nivåer som vi har lyckats genomföra alla de olika eventen samt funktionerna som fordras för att ge en positiv inramning av alla matcher från minsta lagen i hockeyskolan till våra A-lagsmatcher.

Nu är en ny säsong i antågande och tack vare en fantastisk insats från alla KRIF:are har vi nu förutsättningar att ta ett nytt steg i KRIF:s 45-åriga historia. Nu gäller det att bygga vidare för att ge KRIF ännu bättre förutsättningar att utvecklas.

Försäsongens event-katalog ger stora förutsättningar till att förbättra ekonomin, men även för att visa att KRIF Hockey är:

Hockeyföreningen med verksamhet från hockeyskola till elitlag!

Vi har en gedigen eventkatalog där vi alla KRIF:are kan bidra genom att hjälpa till som funktionärer. Det är alltid kul att jobba tillsammans och nu ska vi visa vad vi kan åstadkomma.

Sommarens event är:

11/5 Sörbydagarna
6-8/6 Sweden Rock
15/6 Sillarodden
28/6 Cruising SCA Arena – Torget Ronneby
29/6 Nostalgia i Brunnsparken
11-13/7 Hasslöfestivalen
12/14/7 Tosiga Bonnadagarna i Ronneby
19/7 Gyllene Tider i Brunnsparken
30/7 – 4/8 Karlskrona Skärgårdsfest
25/8 F17 Flygdag
31/8 Runneby

Pantamera, alltid sista lördagen i månaden
Golftävlingen KRIF Scramble
Träningsmatcher mm.

Vissa av dessa event kör U-sektionen och vissa samarbetar vi med alliansen. Det kommer att läggas ut en sammanställd lista där du kan teckna vilka pass du kan delta i.

Det är många hundra timmars ideellt arbete som ligger bakom detta då vi nu har satt KRIF på kartan ordentligt i hela Blekinge som den förening som klarar av att vara samarbetspartner vid alla typer av event. Kan vi fortsätta att utveckla oss här finns det ekonomiska vinningar, men framför allt väldigt bra publicitet för KRIF Hockey!

Alltid Oavsett!

Eventgruppen