Aprilerbjudande säsongskort
Publicerades 8 april 2018, klockan 11:06 av Christian Direnius

Visst är det BITTERT men ”ALLTID OAVSETT” nu tar vi nya tag!

Vi missade Kvalserien med minsta möjliga marginal. Som alla vet innebar detta ett stort hål i föreningens kassa med långresor upp till norrland, detta trots alla fantastiska insatser från sponsorer och supportrar.

Nu tar vi nya tag mot kommande säsong! Just nu pågår arbetet för fullt med planering av den sportsliga verksamheten och organiationen som kommer att stärkas upp.

KRIF bedrivs till stor del av ideella krafter som lägger ned ett otroligt jobb och ser till att verksamheten flyter på. Vill man se högklassig div 1-hockey i Ronneby behövs stödet från publik och medlemmar för vidareutveckling av verksamheten. Därför lanserar vi nu följande erbjudande:

KRIF Hockey släpper SÄSONGSKORTEN för 2018/19:s säsong, med detta sätter vi punkt för årets säsong och inrikta oss på framtiden.

För att ge oss som ger allt för att KRIF Hockey ska stå starka inför kommande säsong vill vi att alla KRIF:are anamma ”ALLTID OAVSETT” och köper säsongskorten under APRIL!

Här kommer Aprilerbjudandet!

Guld 4500:-. (Ordinarie pris 5000:-)
I sittplats Guld ingår entrén och sittplats till alla matcher hela säsongen. VIP-kort ingår.

Silver 3200:-.(Ordinarie pris 3500:-)
I sittplats Silver ingår entrén och sittplats till alla matcher grundserie och ev. Allettan. Tränings/cupmatcher. ev. Play-off och kvalserie ingår ej.

Ståplats Guld 1800:- (Ordinarie pris 2000:-kr)
I ståplats ingår entrén till alla matcher hela säsongen. VIP-kort ingår.

Ståplats Silver 1300:- (Ordinarie pris 1500:-kr)
I ståplats Silver ingår entrén till alla matcher i grundserien och ev. Allettan. Tränings/cupmatcher ev. Play-off och kvalserie ingår ej.

Du kan även bidra med att bli medlem. Medlemskort 300:-, Medlemskort/VIP 400:-

Glöm inte att anmäla dig till KRIF Lyftet

Enklast förnya du din biljett/medlemsavgift genom att swisha till KRIF Hockey tfn 1233384765 eller Plusgiro 696786-3, glöm inte att uppge namn samt din nuvarande sittplats.

KRIF Hockey satsar framåt mot en ny säsong med härlig hockey för alla våra lag från Hockeyskolan till Representationslag.

Har du frågor så kontakta KRIF Kansli eller någon styrelsemedlem gärna med mail kansli@krifhockey.se tfn 0457-24220

KRIF Hockeys Styrelse